úterý 6. března 2012

Kde řádí traviči

Seznam upozornění, které jsem zaregistrovala a mohu se s Vámi podělit. Pokud víte o dalších místech, kde řádí nějací traviči, napište do komentáře nebo na můj mail zivotzvirat@gmail.com.
U každého případu píšu, kdy jsem ho zaznamenala.

Havířov
6.4. 2012 - Prostřední suchá - Někdo tráví psy u rodinných domků přes plot. Dva psi nepřežili. V okolí ještě třetí případ - jed rozsypaný po zahradě, naštěstí tentokrát to pes nesnědl.


Litoměřice
17. 3.2012-Sad mezi Chodovlicemi a Třebenicemi - jed je furadan - tráví kočky, ptáčky, ryby, psy - jed se rozkládá dlouho, může tam být dlouho


Nový Jičín
6.3.2012-Travič německých ovčáků. V péči veterinářů je již 5. oběť.

Třebíč
30.3.2012 - ve Starči, v okolí tamního koupaliště, nejspíš Furadan


Ostrava
6.3.2012 - Vyškovice - "do chodí venčit na louku ke kolibě dávejte velký pozor na své hafíky..někdo posypal louku jedem.........už jsou otráveni nějací pejsci...i bohužel umřeli"



Praha 4
6.3.2012-Modřany -vylepené cedule s upozorněním na otrávené maso
6.3.2012-sídliště Libuš -  vylepené cedule s upozorněním na otrávené maso 



Praha 9
6.3.2012-U Rokytky na Vysočanech někdo tráví psy. Informace pochází z veterinární ordinace, kde bojují o život štěněte.



Praha 10
leden 2012- Vršovice, parčík u ulice Konopišťská.... dvě otravy (o kterých vím a psů, které jsem osobně znala), v poslední době, naštěstí o ničem nevím ... ale stejně radši pozor, bylo to zřejmě něco tekutého, jed který se dříve využíval na krysy...




2 komentáře:

  1. Bohužel musím přidat další místo - Havířov - Prostřední Suchá - někdo tráví psy u rodinných domků přes plot. Dva psi nepřežili. V okolí ještě třetí případ - jed rozsypaný po zahradě, naštěstí tentokrát to pes nesnědl.

    OdpovědětVymazat